GÖTEBORGS MEST
PERSONLIGA
KONTORSHOTELL


BOKA
VISNING

Kom in på en visning tillsammans med en god kopp kaffe - helt pliktfritt!


home_repair2_pic1

NÄTVERK
FÖR LIVET

Som hyresgäst på Bollhuset kommer du aldrig känna dig ensam! Dina arbetskamrater är helt enkelt bara knutna till ett annat organisationsnummer…


home_repair2_pic1
OM BOLLHUSET

11 ÅR MED KREATIVITET, NÄTVERKANDE OCH PRODUKTIVITET


Våren 2005 hittade Göran en lucka i taket. Nyfiket öppnades luckan och där uppe fanns en oinredd vind som var hem till några duvor

Bjälkarna var omsorgsfullt lagda för att skapa stabilitet åt taket och byggnaden, som stått där sedan början på 20-talet. Lite hö låg på golvet som sluttade kraftigt. Rymd, magi och förälskelse resulterade i Göteborgs häftigaste kontor. Den första januari 2007 flyttade 14 glada entreprenörer in på vinden, som visade sig ha varit ett höloft för ardennerhästarna som drog Apotekarnes dryckesvagnar.

VARFÖR BOLLHUSET

VEM ÄR BOLLHUSET FÖR?

BOLLHUSET ÄR FÖR OSS SOM:

SER VÄRLDEN ANNORLUNDA
GILLAR ATT HA LIKASINNADE I FRI MILJÖ
VILL HA ETT KONTOR DÄR ALLT BARA FUNKAR
VILL HA CENTRALA, RIMLIGA LOKALER DÄR DET MESTA INGÅR
. FÖR OSS SOM ÄLSKAR KAFFE
 • A.J
  Riktigt rolig, kreativ miljö med många "bollplank". Alla entreprenörer som sitter i Bollhuset jobbar inom olika branscher - advokater till snickeri - och drar nytta av varandra. Det man inte kan, det bollar man med den andre osv. Det var grundtanken som startade kontorshotellet - en kreativ, öppen, entreprenörsmässig plats att bolla idéer och tankar på.

  Sen är det ingen nackdel att begreppet "att ge affärer - inte ta" präglar kulturen på Bollhuset. För det var en annan tanke grundarna kom på. Om alla ger affärer, sitter man så att säga gratis i sina lokaler. 
  Det ska vara roligt att gå till jobbet, även om du är ett enmansbolag. Dina "kollegor" finns här, om än bara knutet till ett annat organisationsnummer!
  A.J
 • David Stockelberg
  Snygg inredning!
  David Stockelberg
 • Edvin Berggren
  Supertrevligt kontorshotell i Göteborg med supertrevliga ägare!
  Edvin Berggren

+46 703-64 63 97

 
BOKA VISNING